Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Virrei (30754) - Guapito en la Red (993891) » 614764950: T54/R4

Copa 614764950 Información oficial sobre el partido 614764950 en Hattrick

20.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 4

RCD Virrei Alineación oficial del equipo 'RCD Virrei' en el partido 3 - 2 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Virrei Alineación oficial del equipo 'RCD Virrei' en el partido 3 - 1 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Virrei

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Józef Dziadkowiec va donar a Virrei un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Reuben Crowley de Virrei aconseguir un gol al minut 80 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Virrei contenien la respiració mentre en Won-Sub Park s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Józef Dziadkowiec va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Guido Cantoni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Al minut 31, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Kresten Arndal del Virrei ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Ernesto Baquedano gairebé va marcar per a Virrei des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Justus de Buijzer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 98, però una magnífica aturada de Guido Cantoni va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): En Károly Róth es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Ernesto Baquedano de Virrei va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gillen Ernizketa de Virrei es va guanyar la targeta groga merescudament.

Guapito en la Red

Goles Goles

  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Ángel 'El Alienígena' Bronet, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 49.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 87, quan Yovo Draganov va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Tom Ludolfinger va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thilo Sonner va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Yovo Draganov va ser clau en la jugada d'atac de Guapito al minut 76, quan ell mateix va fer una passada brutal a Tom Ludolfinger, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Guapito van sortir al contraatac al minut 82, però Dan Gheorghe va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Zbigniew Liwak va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.