Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RE.SA.CA. (1338416) - Termitas Asesinas (1600618) » 614764733: T54/R4

Copa 614764733 Información oficial sobre el partido 614764733 en Hattrick

20.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 4

CafeJONS Alineación oficial del equipo 'CafeJONS' en el partido 1 - 3 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CafeJONS Alineación oficial del equipo 'CafeJONS' en el partido 0 - 2 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CafeJONS

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Adrian-Constantin Floruţa va anar directament als peus de Reynaldo Morales que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CafeJONS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jukka Koivu va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Stephen Blanchard de CafeJONS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Termitas Asesinas

Goles Goles

  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Termitas volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 39 van aconseguir marcar quan en Marc Remolà va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Karol Dobrochowski de Termitas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Termitas va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Abel Cariello va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Termitas va deixar en bona posició a en Lolo Jiménez jimeno per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Karol Dobrochowski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 287 Minuto 61 (Ocasión tiro lejano): El Termitas se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 61, en Karol Dobrochowski va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Joan Carles Pericàs va estar a punt de posar per davant a Termitas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jordi Vinyolas va impedir un gol cantat.