Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baronceli (487828) - Marajas de San Telmo (774044) » 614764669: T54/R4

Copa 614764669 Información oficial sobre el partido 614764669 en Hattrick

20.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 4

Baronceli Alineación oficial del equipo 'Baronceli' en el partido 4 - 1 A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baronceli Alineación oficial del equipo 'Baronceli' en el partido 2 - 0 A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baronceli

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Johann Georg Mammensohn, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Baronceli pel centre va donar un gran resultat: el gol de Moukhlis Bensaid va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Baronceli. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Luis Gallinal xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Baronceli van sortir al contraatac al minut 82, però Danilo Iezzo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reyes Fortún de Baronceli es va guanyar la targeta groga merescudament.

A.D. Rayo de Vallekas

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Mustafa Özgen Tamur de Rayo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 109 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Jesús Mur després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Baronceli Walter Schloegl, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Rayo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Dagfinn Lien va quedar-se sol davant el porter Hermínio Almeida Santos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jamal Al-Muslimani va ser clau en la jugada d'atac de Rayo al minut 73, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alfredo Recio Martín, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Enders Halbergmoos va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mustafa Özgen Tamur es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.