Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc linense (1415788) - ORGULLO DE PUMA (774863) » 614764546: T54/R4

Copa 614764546 Información oficial sobre el partido 614764546 en Hattrick

20.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 4

Ana team Alineación oficial del equipo 'Ana team' en el partido 2 - 3 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ana team Alineación oficial del equipo 'Ana team' en el partido 2 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ana team

Goles Goles

  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 2 s'ha de veure repetit: en Ignacio Taipe de team va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Tomi Hakkila, que no va perdonar.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Fabián Zamora va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): team va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Fabián Zamora va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): team va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomi Hakkila en un 1 contra 1 amb el porter Paco Villamizar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Eduard Picanyol de team va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tomi Hakkila no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): team va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Lawrence Moerman va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Emmanuel Lerena de team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Emmanuel Lerena de team es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.

ORGULLO DE PUMA

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Stanisław Zgud va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, TRIGÜEY, al minut 32. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de TRIGÜEY va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Svar Borkar.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Elvin Mikaelsson va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a TRIGÜEY.