Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betiko Athletic (795489) - S.D.Berciana (437923) » 614764500: T54/R4

Copa 614764500 Información oficial sobre el partido 614764500 en Hattrick

20.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 4

Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 9 - 7 S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 2 - 1 S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,0 % 4,6 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betiko Athletic

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Athletic va reduir el marcador al minut 35 a 1 - 2 quan Mikel 'Le Basque' Patzak va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 41, Mikel 'Le Basque' Patzak va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Aritz Aduritz, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 2.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Arnaldo 'Lehendakari' Otegi de Athletic, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Josu Urrutia, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Athletic enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jon 'Txikia' Idigoras de Athletic no va ser gol per ben poc.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Athletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jon 'Txikia' Idigoras va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Óscar Urruya.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arnaldo 'Lehendakari' Otegi va estar a punt d'acabar en gol al minut 108, però el porter visitant Óscar Urruya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Josu Urrutia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Athletic Marc Muntaña va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Óscar Urruya va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 6 - 4
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Athletic Kepa 'Txopo' Arrizabalaga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Óscar Urruya es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jon 'Txikia' Idigoras de Athletic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Óscar Urruya en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Athletic, Martxel Otamendi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 9 - 7 al marcador.

S.D.Berciana

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): S.D.Berciana va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Anselmo Cabello va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Kaio Madin de S.D.Berciana va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Francisco de Paula Gallego el va rematar Robert Schretter amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 3.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Francisco de Paula Gallego va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 100 (Ocasión evento especial rápido + pase): Anselmo Cabello va marxar per velocitat al minut 100 i va fer una passada de la mort a Joan Jesús Sidera, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Valentín de S.D.Berciana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Francisco de Paula Gallego no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): Antonio Valentín estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de S.D.Berciana Castejón Ustariz va intentar enganyar Kepa 'Txopo' Arrizabalaga amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de S.D.Berciana, Miguel Mouriño, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Robert Schretter anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a S.D.Berciana.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de S.D.Berciana, Kaio Madin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.