Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vva. del trabuco (48586) - TerraCHá Warriors (1458915) » 614585390: T54/R3

Copa 614585390 Información oficial sobre el partido 614585390 en Hattrick

13.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 3

vva. del trabuco Alineación oficial del equipo 'vva. del trabuco' en el partido 3 - 1 BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vva. del trabuco Alineación oficial del equipo 'vva. del trabuco' en el partido 0 - 2 BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vva. del trabuco

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Víctor Villachica va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, trabuco, al minut 8. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): trabuco va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 13, quan Víctor Villachica, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 23 minuts, 庞 (Pang) 祥融 (Xiangrong) va superar per velocitat Tommi Virtanen per posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Pèir Bota va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de trabuco que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Víctor Villachica va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de trabuco va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aleksander Muszczak, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): trabuco van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Pèir Bota va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pèir Bota de trabuco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a 庞 (Pang) 祥融 (Xiangrong), que no va rendir al seu nivell habitual.

BOMBARDEIROS

Goles Goles

  • 135 Minuto 3 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Waldemar Claesson de BOMBARDEIROS va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 19 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Xaberri Iturrikoetxea va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): BOMBARDEIROS van seguir progressant per la banda dreta. Xaberri Iturrikoetxea va tenir la seva oportunitat al minut 25, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): BOMBARDEIROS va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 31, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tommi Virtanen.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Hjalte Hedelund va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.