Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodablas CF (795130) - juyctcvugv (123928) » 614585331: T54/R3

Copa 614585331 Información oficial sobre el partido 614585331 en Hattrick

13.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 3

Besonense Alineación oficial del equipo 'Besonense' en el partido 4 - 1 Ubecor Alineación oficial del equipo 'Ubecor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Besonense Alineación oficial del equipo 'Besonense' en el partido 3 - 0 Ubecor Alineación oficial del equipo 'Ubecor' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Besonense

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Omar Arnaldo Barceló s'emportà una gran ovació del públic local al minut 16, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Asser Pulkkinen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Besonense.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): El gol de falta de Vissarionas Gorgonakis sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 49 i ampliar l'avantatge de Besonense a 3 - 1.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Ivan Ivanchev va incrementar l'avantatge de Besonense amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Ivan Ivanchev quasi marca en una jugada assajada de córner que Ariel Ignacio Vogt havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en David Montes de Oca s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Ubecor

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 7 minuts quan Peter-Jan de Rink va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Ubecor.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Ubecor va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Adrian Breuss que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ubecor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrzej Czyrnek va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peter-Jan de Rink de Ubecor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.