Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF NIN (1415108) - Vetor de Granada (1595360) » 614584921: T54/R3

Copa 614584921 Información oficial sobre el partido 614584921 en Hattrick

13.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 3

CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 4 - 5 FJRM COACH Alineación oficial del equipo 'FJRM COACH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 1 - 1 FJRM COACH Alineación oficial del equipo 'FJRM COACH' en el partido
Tiene bastante suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,3 % 44,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF NIN

Goles Goles

  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): NIN va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 53, quan Camiel Ligtermoet, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mildutis Gedminas va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): NIN va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Camiel Ligtermoet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rui Mendonça.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): NIN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 98 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Massimiliano Ruffinoni ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mildutis Gedminas de NIN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gyula Spanovics de NIN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Kliment Kriksin de NIN, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rui Mendonça en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Étienne Jorand va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de NIN, Iván Iturrao, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de NIN Oscar Andrés Musladini, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rui Mendonça. El marcador continuava 4 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de NIN Massimiliano Ruffinoni va intentar enganyar Rui Mendonça amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.

FJRM COACH

Goles Goles

  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Abderrafi Ettaghi de COACH va fer un bon esprint per escapar-se de Fernando Farfán i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NIN. La jugada d'estratègia del COACH per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en David Tilló va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Jaime Debrul va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kliment Kriksin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Kliment Kriksin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Abderrafi Ettaghi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Markward Kirschenhofer quasi aconsegueix empatar per COACH al minut 65, però Kliment Kriksin va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lennart Engholm que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Recep Tayyip Özün quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): COACH va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Abderrafi Ettaghi va quedar-se sol davant el porter Kliment Kriksin, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Debrul de COACH va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joakim Norstål de COACH es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Markward Kirschenhofer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a COACH.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de COACH Rui Mendonça va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de COACH, Lennart Engholm, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de COACH Giorgakis Christou no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kliment Kriksin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de COACH Joakim Norstål no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kliment Kriksin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.