Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irungo Benfica (1365531) - Zelandonii CF (1578698) » 614584562: T54/R3

Copa 614584562 Información oficial sobre el partido 614584562 en Hattrick

13.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 3

Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 3 - 0 Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 2 - 1 Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,6 % 20,3 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irungo Benfica

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Dāvids Ručs va acabar en una passada genial cap al jugador de Irungo Jesús Conde, que va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jesús Conde, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Irungo.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Irungo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Stéphane Pittevils, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Constantino Castrocaldelas al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Conde va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aarón Altamirano per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Constantino Castrocaldelas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Dāvids Ručs va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Zelandonii CF

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Onofre Escurís quasi aconsegueix empatar per Zelandonii al minut 14, però Arlindo Cruz Fonseca va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Antonio Murciano va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Evgeni Yolov va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Arlindo Cruz Fonseca no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bertalan Szépi de Zelandonii la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Onofre Escurís de Zelandonii amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Conesa de Zelandonii es va guanyar la targeta groga merescudament.