Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El castillo HO (773833) - Dejan Savicevic (434638) » 614584152: T54/R3

Copa 614584152 Información oficial sobre el partido 614584152 en Hattrick

13.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 3

PeLuCoNeS fC Alineación oficial del equipo 'PeLuCoNeS fC' en el partido 5 - 6 Dejan Savicevic Alineación oficial del equipo 'Dejan Savicevic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PeLuCoNeS fC Alineación oficial del equipo 'PeLuCoNeS fC' en el partido 1 - 2 Dejan Savicevic Alineación oficial del equipo 'Dejan Savicevic' en el partido
Tiene mucha potra 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PeLuCoNeS fC

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Tobias Erler va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Artaxerxis Arsenis va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant 祐輝 (Yuki) 植木 (Ueki) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Tobias Erler va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): PeLuCoNeS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 52 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tobias Erler ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Selmane El-Amrani va estar a punt d'avançar els locals al minut 59 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Al minut 101, Dionisio Ávalos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Augustus van der Goor de PeLuCoNeS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival 祐輝 (Yuki) 植木 (Ueki) en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Dionisio Ávalos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de PeLuCoNeS, Ronald Thorstensson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de PeLuCoNeS Eliseu Clar va intentar enganyar 祐輝 (Yuki) 植木 (Ueki) amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Selmane El-Amrani va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.

Dejan Savicevic

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Niki Skøtt quedar desmarcat i marcar per a Savicevic al minut 36. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Savicevic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Tyler Bernstein va quedar-se sol davant el porter Eliseu Clar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tyler Bernstein va ser clau en la jugada d'atac de Savicevic al minut 31, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gilson Gutierrez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Octávio Soares va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eliseu Clar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Niki Skøtt de Savicevic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niki Skøtt va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Savicevic va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Octávio Soares de Savicevic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Evgeny Gaaze anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Savicevic.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Savicevic 祐輝 (Yuki) 植木 (Ueki) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eliseu Clar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mohammad Hasan Haddad Molaeian de Savicevic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eliseu Clar en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Daniele Gravagno va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Savicevic Octávio Soares no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eliseu Clar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.