Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matarile (120773) - Carcaboso FC (994918) » 614382411: T54/R2

Copa 614382411 Información oficial sobre el partido 614382411 en Hattrick

06.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 2

AMDO KAMCHATKA Alineación oficial del equipo 'AMDO KAMCHATKA' en el partido 0 - 4 Ramini C.F. Alineación oficial del equipo 'Ramini C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AMDO KAMCHATKA Alineación oficial del equipo 'AMDO KAMCHATKA' en el partido 1 - 1 Ramini C.F. Alineación oficial del equipo 'Ramini C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,7 % 65,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AMDO KAMCHATKA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KAMCHATKA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luigi Marena va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de KAMCHATKA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gumercindo Balvín, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Filip Radonić de KAMCHATKA va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Gumercindo Balvín que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Ramini C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Fridolin Schibli va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 4. 0 - 1 per a Ramini.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Fridolin Schibli de Ramini va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 30.
  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Berry Blummel rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Amjad Alwani, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 4 s'ha de veure repetit: en Axel Jacquin de Ramini va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Salvador Domènech, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Eduardo Aceituno va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aralar Artekona va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Salvador Domènech després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aralar Artekona va poder desviar-lo a córner.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Berry Blummel de Ramini va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Salvador Domènech al minut 84 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!