Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AEKATENAS (48148) - Marín FS (438794) » 614382018: T54/R2

Copa 614382018 Información oficial sobre el partido 614382018 en Hattrick

06.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 2

streetplitos Alineación oficial del equipo 'streetplitos' en el partido 7 - 6 pajarrakos layetanos Alineación oficial del equipo 'pajarrakos layetanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
streetplitos Alineación oficial del equipo 'streetplitos' en el partido 2 - 1 pajarrakos layetanos Alineación oficial del equipo 'pajarrakos layetanos' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

streetplitos

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Oliviu Vintilă, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Eduardo Rueda Jiménez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Clément Sitbon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 94 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de streetplitos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marcel Härlin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): streetplitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adrian Sântean va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Clément Sitbon.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 95 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marcel Härlin ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de streetplitos Arnold Nanlohy va intentar enganyar Clément Sitbon amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Thomi Hilti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de streetplitos, Orlando Stan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Oliviu Vintilă va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de streetplitos Karsten Flønes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Clément Sitbon es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Marcel Härlin va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de streetplitos a la tanda de penals: 6 - 5!
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Dimitar Penev va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.

pajarrakos layetanos

Goles Goles

  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Manuel José Dias Gonçalves rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Břetislav Bigas, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 55, en un 1 contra 1 amb el porter, però Orlando Stan va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Cristian Muşu des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Yiannis Asteropoulos va ser clau en la jugada d'atac de WHISKERIA al minut 83, quan ell mateix va fer una passada brutal a Břetislav Bigas, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Yiannis Asteropoulos va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de WHISKERIA Clément Sitbon no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Orlando Stan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Karl-Uwe Groiß de WHISKERIA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Orlando Stan en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Sadik Sharaf anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a WHISKERIA.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Manuel José Dias Gonçalves de WHISKERIA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Břetislav Bigas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Chad Holvey anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a WHISKERIA.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de WHISKERIA Cristian Muşu va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.