Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCSentmenat (795477) - Humareda (487036) » 614381349: T54/R2

Copa 614381349 Información oficial sobre el partido 614381349 en Hattrick

06.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 2

FCSentmenat Alineación oficial del equipo 'FCSentmenat' en el partido 3 - 2 Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FCSentmenat Alineación oficial del equipo 'FCSentmenat' en el partido 4 - 1 Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCSentmenat

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Irinel Covercă estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Zacarías Barro va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 10.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Tomás Iguíñiz va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 37.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el FCSentmen va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Turpín, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): FCSentmen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Romero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): FCSentmen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Zacarías Barro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de FCSentmen Joaquín Ortuondo quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a FCSentmen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zacarías Barro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zacarías Barro de FCSentmen es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Cristian Agapie, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Humareda

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, Humareda es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Erkki Kilpinen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Juan Román de Humareda va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Humareda a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Isacio Camporredondo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Herbert Bohrer va encarar al porter al 67, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.