Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobos de Arangul (990342) - Salamandra Charra (1435763) » 614381171: T54/R2

Copa 614381171 Información oficial sobre el partido 614381171 en Hattrick

06.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 2

Lobos de Arangul Alineación oficial del equipo 'Lobos de Arangul' en el partido 5 - 4 Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Lobos de Arangul Alineación oficial del equipo 'Lobos de Arangul' en el partido 4 - 4 Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobos de Arangul

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Carlos Roldán Sánchez va donar a Lobos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 38 gràcies a la jugada de Carles Cornellà, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Roberto Sarabia va incrementar l'avantatge de Lobos amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): Passats 98 minuts, Ricardo Aynos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Lobos es posava per davant!
  • 123 Minuto 113 (Gol por la derecha): Lobos s'avançava al marcador al minut 113, després d'un rebot que va caçar en Dušan Topčagić per la banda dreta de l'atac local. El 5 - 4 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Mihály Udvardy, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a SalamCharr, però Ricardo Aynos no va poder encertar el xut.

Salamandra Charra

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de SalamCharr al minut 34. Kirk Muller va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 154 Minuto 61 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Kirk Muller va significar el 3 - 2 al minut 61.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): SalamCharr van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 69, quan Alex Coward va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 116 Minuto 109 (Gol evento especial rápido + pase): Alex Coward va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Eligio Castellana, que no va fallar i va marcar el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): SalamCharr va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roberto Amés va desviar el xut final de Mihály Udvardy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Vyktor Kotov va estar a punt de posar per davant a SalamCharr amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roberto Amés va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carles Cornellà es va comportar com un juvenil al minut 40 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 55, quan un error defensiu va deixar Vyktor Kotov completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de Roberto Amés, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sotos Kopsidas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Alex Coward, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 86 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Eligio Castellana va marcar al minut 97 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Vladimiro De Dionigi de SalamCharr va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Şansal Dilmen de SalamCharr es va emportar una amonestació al minut 110 per provocar un rival.