Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txuelis FC (1369827) - MalufeFC (1582344) » 614380143: T54/R2

Copa 614380143 Información oficial sobre el partido 614380143 en Hattrick

06.09.2017 12:00:00
Copa: Temporada 54 / Ronda 2

perracos Alineación oficial del equipo 'perracos' en el partido 0 - 2 Arabians f.c. Alineación oficial del equipo 'Arabians f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
perracos Alineación oficial del equipo 'perracos' en el partido 2 - 0 Arabians f.c. Alineación oficial del equipo 'Arabians f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

perracos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joris Rotthier va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Alejandro Mila va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de perracos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Casimiro Zambruno, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): perracos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joris Rotthier va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Mila.
  • 201 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Joris Rotthier no va entrar per centímetres.

Arabians f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Passats 102 minuts de partit, Arabians es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kültigin Şaşmaz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Raúl Martínez Santa va augmentar l'avantatge de Arabians a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Alexander Mihaylov va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Alexander Mihaylov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alexandre François, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 289 Minuto 96 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alexander Mihaylov va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Cayetano Herrera el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 208 Minuto 111 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kültigin Şaşmaz de Arabians va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pèire Puigjermanal que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pèire Puigjermanal de Arabians es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aridani Serra Vázquez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.