Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Smashers (995286) - BvB ZARAGON (995289) » 61426257: T16/J7/XII

Liga 61426257 Información oficial sobre el partido 61426257 en Hattrick

18.02.2006 15:50:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 7 / XII.919 (124190)

real kerlon Alineación oficial del equipo 'real kerlon' en el partido 1 - 1 bajoqueta_en_pimento Alineación oficial del equipo 'bajoqueta_en_pimento' en el partido
Matteo Simbula (3') 1 - 0
1 - 1 Oscar Freixas (83')
real kerlon Alineación oficial del equipo 'real kerlon' en el partido 1 - 1 bajoqueta_en_pimento Alineación oficial del equipo 'bajoqueta_en_pimento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real kerlon Alineación oficial del equipo 'real kerlon' en el partido 0 - 3 bajoqueta_en_pimento Alineación oficial del equipo 'bajoqueta_en_pimento' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real kerlon

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Víctor Miguel Ruiz el va rematar Matteo Simbula amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Al minut 56, Víctor Miguel Ruiz gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Carlos Berasategui es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Carlos Berasategui gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Omar Arias Díaz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Miguel Ruiz de kerlon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

bajoqueta_en_pimento

Goles Goles

  • 117 Minuto 83 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Luis Ezpeleta, que quasi sense aire va regalar la pilota a Oscar Freixas de bajoqueta_en_piment, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): bajoqueta_en_piment va estar a punt d'empatar al 8 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Oscar Freixas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): bajoqueta_en_piment va estar a punt d'empatar al 16 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alberto Torrents que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Oscar Freixas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Ruiz Gallardón de bajoqueta_en_piment es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Ache Domínguez, de bajoqueta_en_piment, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Narcís Llopart el va substituir.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): bajoqueta_en_piment va fer una substitució al minut 62. Alberto Torrents va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Salvador Moreno.