Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fuensanta (991640) - Vike's Team (991642) » 61400735: T16/J11/XII

Liga 61400735 Información oficial sobre el partido 61400735 en Hattrick

18.03.2006 15:50:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 11 / XII.463 (123734)

U.D.Arzúa Alineación oficial del equipo 'U.D.Arzúa' en el partido 1 - 3 club tito's Alineación oficial del equipo 'club tito's' en el partido
Fulvio Di Giacomo (39') 1 - 0
1 - 1 Tito Navarro (56')
1 - 2 Gösta Kukkola (86')
1 - 3 Sam Pieri (87')
U.D.Arzúa Alineación oficial del equipo 'U.D.Arzúa' en el partido 1 - 3 club tito's Alineación oficial del equipo 'club tito's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D.Arzúa Alineación oficial del equipo 'U.D.Arzúa' en el partido 0 - 2 club tito's Alineación oficial del equipo 'club tito's' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Arzúa

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fulvio Di Giacomo de U.D.Arzúa aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de U.D.Arzúa van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 25 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Luís Alvites, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.D.Arzúa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tom Eriksson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.D.Arzúa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fulvio Di Giacomo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Fulvio Di Giacomo de U.D.Arzúa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Nicolás Hernández va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

club tito's

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): titos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 56, quan Tito Navarro va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 117 Minuto 86 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Leopoldo Angueira, que quasi sense aire va regalar la pilota a Gösta Kukkola de titos, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Al minut 87 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Sam Pieri va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): titos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jens Christian Holstein va desviar el xut final de Tito Navarro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): titos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jens Christian Holstein va desviar el xut final de Ignacio Gisbert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): titos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Augusto Chilavert va quedar-se sol davant el porter Jens Christian Holstein, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Es duien 82 minuts de partit jugats quan Sam Pieri va estar a punt de posar per davant a titos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jens Christian Holstein va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gösta Kukkola de titos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Víctor Carrocera de titos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): El jugador de titos Alejandro Aller va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Antonio Moreno va entrar en el seu lloc.