Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

goierri k.e (988988) - Sanguinarios_Altea (988993) » 61382160: T16/J2/XII

Liga 61382160 Información oficial sobre el partido 61382160 en Hattrick

14.01.2006 15:50:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 2 / XII.132 (123403)

ATLETICO TRES CANTOS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO TRES CANTOS' en el partido 1 - 5 La Paloma y un tercio Alineación oficial del equipo 'La Paloma y un tercio' en el partido
Miguel Luis Galán (12') 1 - 0
1 - 1 Bernat Fernández (35')
1 - 2 Bernat Fernández (40')
1 - 3 Umberto Severi (59')
1 - 4 Francisco García de Gabiola (72')
1 - 5 Bernat Fernández (79')
ATLETICO TRES CANTOS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO TRES CANTOS' en el partido 1 - 5 La Paloma y un tercio Alineación oficial del equipo 'La Paloma y un tercio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ATLETICO TRES CANTOS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO TRES CANTOS' en el partido 0 - 5 La Paloma y un tercio Alineación oficial del equipo 'La Paloma y un tercio' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO TRES CANTOS

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Diego Jarque va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ATLETICO, Miguel Luis Galán, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcelino Larrán de ATLETICO es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86 del partit, Marcelino Larrán de l'equip ATLETICO, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Martín Pace no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

La Paloma y un tercio

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Bernat Fernández de Paloma va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Paloma va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 40. Bernat Fernández va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 136 Minuto 59 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Diego Jarque encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Umberto Severi anotar per a Paloma el 1 - 3. Millor no veure'n la repetició.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Francisco García de Gabiola de Paloma va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 72.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Bernat Fernández de Paloma va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Rubén Pinilla de Paloma, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Suso Mejuto va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Bernat Fernández va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antonio Montagud, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Honorio Chacón quasi marca en una jugada assajada de córner que Fernando Llort havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Fernando Llort, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Paloma va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Suso Mejuto de Paloma es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.