Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leyenda ranera CF (988573) - e.f.puebla (988571) » 61379258: T16/J5/XII

Liga 61379258 Información oficial sobre el partido 61379258 en Hattrick

04.02.2006 15:50:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 5 / XII.80 (123351)

CATON F.C. Alineación oficial del equipo 'CATON F.C.' en el partido 0 - 4 Skorpions KAO Alineación oficial del equipo 'Skorpions KAO' en el partido
0 - 1 Pau Miquel (36')
0 - 2 Víctor Folch (45')
0 - 3 Víctor Folch (45')
0 - 4 Francisco Jesús Blázquez (84')
CATON F.C. Alineación oficial del equipo 'CATON F.C.' en el partido 0 - 4 Skorpions KAO Alineación oficial del equipo 'Skorpions KAO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CATON F.C. Alineación oficial del equipo 'CATON F.C.' en el partido 1 - 5 Skorpions KAO Alineación oficial del equipo 'Skorpions KAO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CATON F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Julio Terroba va estar a punt d'empatar per a CATON quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Lombera va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): CATON va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Julio Terroba va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Lombera va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Daniel Villanueva va disposar d'una bona oportunitat al minut 86, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Daniel Villanueva de CATON va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Odol Escobal semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Skorpions KAO

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Víctor Folch el va rematar Pau Miquel amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 45 (Gol por el centro): Víctor Folch de Skorpions va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 45. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 45 (Gol de penalti): Al minut 45 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Víctor Folch va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Francisco Jesús Blázquez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Skorpions, al minut 84. El marcador va canviar a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Fernando Mateo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Folch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 284 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Víctor Folch de Skorpions va fallar un penal al minut 77. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Víctor León es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Víctor León quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Mateo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lluís Pujol de Skorpions es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Íñigo Esgueva de Skorpions va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Jordi Moreso va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.