Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.P.V. Club de Futbol (800843) - R.C.D. IMPERIAL (800846) » 61365079: T16/J2/XI

Liga 61365079 Información oficial sobre el partido 61365079 en Hattrick

14.01.2006 14:20:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 2 / XI.851 (99706)

Finch BanD Alineación oficial del equipo 'Finch BanD' en el partido 1 - 1 R.C.D. IMPERIAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. IMPERIAL' en el partido
Joaquín Reina (2') 1 - 0
1 - 1 Björn Svensson (11')
Finch BanD Alineación oficial del equipo 'Finch BanD' en el partido 1 - 1 R.C.D. IMPERIAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. IMPERIAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Finch BanD Alineación oficial del equipo 'Finch BanD' en el partido 3 - 0 R.C.D. IMPERIAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. IMPERIAL' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Finch BanD

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Joaquín Reina de Finch, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Finch va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joaquín Reina va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Konstantin Pudyshev.
  • 224 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Finch es va veure beneficiat per la polèmica al minut 37, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jonathan Munilla va relliscar al moment de fer el xut i el porter Konstantin Pudyshev no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Finch va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 60 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio García ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Finch per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Luis Javier Farias va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Finch va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Sergio García va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Piero Ruberto de Finch es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Jorge Bernabeu no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jorge Manobens.

R.C.D. IMPERIAL

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Björn Svensson va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, IMPERIAL, al minut 11. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): IMPERIAL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Armindo da Costa va quedar-se sol davant el porter Jorge Manobens, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Zigmunds Ugārs de IMPERIAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Björn Svensson de IMPERIAL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.