Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeRegreso (799653) - Star Warros Returns (773975) » 61356779: T16/J14/XI

Liga 61356779 Información oficial sobre el partido 61356779 en Hattrick

08.04.2006 14:20:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 14 / XI.702 (99557)

electric AC Alineación oficial del equipo 'electric AC' en el partido 2 - 1 Chamaquito F.C. Alineación oficial del equipo 'Chamaquito F.C.' en el partido
José Ardiz (26') 1 - 0
1 - 1 Roi Pajuelo (64')
Jorge Nieto (67') 2 - 1
electric AC Alineación oficial del equipo 'electric AC' en el partido 2 - 1 Chamaquito F.C. Alineación oficial del equipo 'Chamaquito F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
electric AC Alineación oficial del equipo 'electric AC' en el partido 1 - 3 Chamaquito F.C. Alineación oficial del equipo 'Chamaquito F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

electric AC

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a José Ardiz de electric aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): electric va posar-se per davant 2 - 1 al minut 67, quan Jorge Nieto va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Julio César Lorón va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Xenxo Senra va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Enrique Villalta gairebé va marcar per a electric des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Jorge Nieto gairebé va marcar per a electric des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Julio César Lorón de electric va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adriel Cubino de electric la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Jorge Nieto de electric va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Adriel Cubino de electric per doble groga al minut 41.

Chamaquito F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 64 minuts Roi Pajuelo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Amador Nemo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 23 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 260 Minuto 69 (Ocasión de falta): Amb 69 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. José Ribalta va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Chamaquito va estar a punt d'empatar al 71 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Luis Sanz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Ribalta de Chamaquito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roi Pajuelo de Chamaquito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Chamaquito es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Roberto García Delgado no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Amador Nemo al camp.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): Chamaquito es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Paco Atayde no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Botia Paniagua al camp.