Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KIOWA (774091) - Flamengo Rosa F.S. (797146) » 61339203: T16/J2/XI

Liga 61339203 Información oficial sobre el partido 61339203 en Hattrick

14.01.2006 14:20:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 2 / XI.389 (99244)

KIOWA Alineación oficial del equipo 'KIOWA' en el partido 2 - 4 DORAIMON Alineación oficial del equipo 'DORAIMON' en el partido
Teófilo Luis Kolombo (13') 1 - 0
Teófilo Luis Kolombo (26') 2 - 0
2 - 1 Pablo César Pereira (35')
2 - 2 Kalil Ibraheem Haj-Amal (47')
2 - 3 Thomas Alin (60')
2 - 4 Kalil Ibraheem Haj-Amal (77')
KIOWA Alineación oficial del equipo 'KIOWA' en el partido 2 - 4 DORAIMON Alineación oficial del equipo 'DORAIMON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
KIOWA Alineación oficial del equipo 'KIOWA' en el partido 0 - 6 DORAIMON Alineación oficial del equipo 'DORAIMON' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KIOWA

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Teófilo Luis Kolombo de KIOWA, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Heimo Raunio és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Teófilo Luis Kolombo perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Abel Barros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Adriano de Almeida va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teófilo Luis Kolombo de KIOWA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): KIOWA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luis Fábregas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Idris Hanna al camp.

DORAIMON

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Un mica després, Pablo César Pereira de DORAIMON va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Kalil Ibraheem Haj-Amal va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 47.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Thomas Alin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Kalil Ibraheem Haj-Amal de DORAIMON va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a DORAIMON al minut 3, però el xut de Jérôme Gueldry va topar amb la tanca defensiva.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Cristiano Aveiro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mario Sutera va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip DORAIMON Kalil Ibraheem Haj-Amal quasi marca al minut 61 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cristiano Aveiro l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Thomas Alin de DORAIMON va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Larsson de DORAIMON es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Thomas Alin de DORAIMON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.