Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Macs (795707) - FC.Caneda (795703) » 61329149: T16/J9/XI

Liga 61329149 Información oficial sobre el partido 61329149 en Hattrick

04.03.2006 14:20:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 9 / XI.209 (99064)

Iscalle Lura Alineación oficial del equipo 'Iscalle Lura' en el partido 4 - 1 Beberly-Tronas Alineación oficial del equipo 'Beberly-Tronas' en el partido
Joaquín Botella (11') 1 - 0
1 - 1 Víctor Saavedra (17')
Miquel Villaseca (48') 2 - 1
Miquel Villaseca (61') 3 - 1
Jerónimo Lousada (81') 4 - 1
Iscalle Lura Alineación oficial del equipo 'Iscalle Lura' en el partido 4 - 1 Beberly-Tronas Alineación oficial del equipo 'Beberly-Tronas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Iscalle Lura Alineación oficial del equipo 'Iscalle Lura' en el partido 3 - 2 Beberly-Tronas Alineación oficial del equipo 'Beberly-Tronas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,5 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iscalle Lura

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joaquín Botella va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 11, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Iscalle, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miquel Villaseca de Iscalle aconseguir un gol al minut 48 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Miquel Villaseca va incrementar l'avantatge de Iscalle amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Jerónimo Lousada va augmentar l'avantatge de Iscalle a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Iscalle va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Trincado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Riccardo Arcua.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Ariño de Iscalle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Rovira de Iscalle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Raul Valente de Iscalle va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Beberly-Tronas

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 17, quan Víctor Saavedra va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Beberly-Tronas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xavier Ángel Rebollar va desviar el xut final de Fávila García Vicente després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Beberly-Tronas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Fávila García Vicente va quedar-se sol davant el porter Xavier Ángel Rebollar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Víctor Saavedra va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Xavier Ángel Rebollar no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Juan Chorro va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.