Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real $antos FC (779822) - Mis amigos de Hattrick (485737) » 61315833: T16/J12/X

Liga 61315833 Información oficial sobre el partido 61315833 en Hattrick

25.03.2006 14:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 12 / X.995 (97078)

Perfect Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Perfect Eleven C.F.' en el partido 1 - 0 Morrudo de las Camelias' Team Alineación oficial del equipo 'Morrudo de las Camelias' Team' en el partido
Enrique Cuadrado (37') 1 - 0
Perfect Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Perfect Eleven C.F.' en el partido 1 - 0 Morrudo de las Camelias' Team Alineación oficial del equipo 'Morrudo de las Camelias' Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perfect Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Perfect Eleven C.F.' en el partido 1 - 1 Morrudo de las Camelias' Team Alineación oficial del equipo 'Morrudo de las Camelias' Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perfect Eleven C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Enrique Cuadrado de Perfect aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Achille Boni va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ramón Molleda va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Perfect va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ramón Molleda en un 1 contra 1 amb el porter Enrique Carmen Núñez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Joan Carles Codina es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Oscar Ferraz Español una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Felip Solàs va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Ramón Molleda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Ramón Castro de Perfect va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 61 (Lesión grave): Raúl Rivada, de Perfect, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pablo Alberca el va substituir.

Morrudo de las Camelias' Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Camelias va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Benedicto Parralejo va desviar el xut final de Carlos Mañes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Camelias va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Abundio Romojaro es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26 de partit, el jugador Abundio Romojaro de Camelias es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Camelias va fer una substitució al minut 76. Enrique Carmen Núñez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Felip Solàs.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Miguel Granda se sentia fresc com una rosa.