Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia F.C (48526) - Mis amigos de Hattrick (485737) » 61315790: T16/J1/X

Liga 61315790 Información oficial sobre el partido 61315790 en Hattrick

07.01.2006 14:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 1 / X.995 (97078)

noalpoligon Alineación oficial del equipo 'noalpoligon' en el partido 1 - 5 Morrudo de las Camelias' Team Alineación oficial del equipo 'Morrudo de las Camelias' Team' en el partido
0 - 1 Miguel Tarradellas (29')
Jesús Valen (33') 1 - 1
1 - 2 Amancio de Pedro (38')
1 - 3 Miguel Tarradellas (39')
1 - 4 Jordi Alcoverro (77')
1 - 5 Miguel Tarradellas (87')
noalpoligon Alineación oficial del equipo 'noalpoligon' en el partido 1 - 5 Morrudo de las Camelias' Team Alineación oficial del equipo 'Morrudo de las Camelias' Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
noalpoligon Alineación oficial del equipo 'noalpoligon' en el partido 1 - 4 Morrudo de las Camelias' Team Alineación oficial del equipo 'Morrudo de las Camelias' Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

noalpoligon

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Raúl García va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de noalpoligon, Jesús Valen, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Josep Agulló va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 15 de joc.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Fernando Llauradó del noalpoligon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Juan Botana va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Venancio Reza. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Morrudo de las Camelias' Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Miguel Tarradellas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Amancio de Pedro de Camelias va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Miguel Tarradellas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 1 - 3 per a Camelias.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Camelias va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Jordi Alcoverro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Camelias va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Miguel Tarradellas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Rafael Suller quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Toni Moreno, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Rafael Suller de Camelias va fallar un penal al minut 89. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antoni Del Río es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoni Del Río de Camelias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Jordi Alcoverro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Adrià Ibern.