Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golut, F.C. (490216) - AMIGOS DE LA AMBAR (773938) » 61274642: T16/J6/X

Liga 61274642 Información oficial sobre el partido 61274642 en Hattrick

11.02.2006 14:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 6 / X.260 (96343)

S.D. AGUIEIRA Alineación oficial del equipo 'S.D. AGUIEIRA' en el partido 0 - 4 Aspira-Coca Juniors Alineación oficial del equipo 'Aspira-Coca Juniors ' en el partido
0 - 1 Mauro Jiménez (9')
0 - 2 Pepe Moratinos (16')
0 - 3 Pepe Moratinos (31')
0 - 4 Xermán Galiza (85')
S.D. AGUIEIRA Alineación oficial del equipo 'S.D. AGUIEIRA' en el partido 0 - 4 Aspira-Coca Juniors Alineación oficial del equipo 'Aspira-Coca Juniors ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D. AGUIEIRA Alineación oficial del equipo 'S.D. AGUIEIRA' en el partido 0 - 3 Aspira-Coca Juniors Alineación oficial del equipo 'Aspira-Coca Juniors ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. AGUIEIRA

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de David Liano de AGUIEIRA no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Elbo Gargallo de AGUIEIRA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Llamil Senna de AGUIEIRA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Urioste de AGUIEIRA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): AGUIEIRA va fer una substitució al minut 89. Gregorio Az va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Enrique García López.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tomás Mariños va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Aspira-Coca Juniors

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mauro Jiménez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Aspira-Coca.
  • 184 Minuto 16 (Gol de penalti): Aspira-Coca va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Pepe Moratinos va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Pepe Moratinos va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Xermán Galiza va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Mariano Rodríguez va estar a punt de posar per davant a Aspira-Coca amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignasi Roca va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Emilio Munilla es va quedar sol davant del porter, al minut 12. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Mauro Jiménez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Aspira-Coca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Emilio Munilla va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Ignasi Pacheco quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ignasi Roca, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adalberto Dix de Aspira-Coca es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Rodríguez de Aspira-Coca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.