Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marthan FC (794503) - wrung's (313996) » 61258256: T16/J3/X

Liga 61258256 Información oficial sobre el partido 61258256 en Hattrick

21.01.2006 14:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 3 / X.182 (96265)

els putillas Alineación oficial del equipo 'els putillas' en el partido 0 - 0 Tonos Boiro Alineación oficial del equipo 'Tonos Boiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
els putillas Alineación oficial del equipo 'els putillas' en el partido 2 - 0 Tonos Boiro Alineación oficial del equipo 'Tonos Boiro' en el partido
Tiene mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els putillas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ricardo Álvarez va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Joachim Wieseneder va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): putillas va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Fabricio Cabanamoura va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): putillas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fabricio Cabanamoura ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Fabricio Cabanamoura del putillas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): putillas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Santino Zora ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Al minut 68, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Rodríguez de putillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lennaïc Postel de putillas es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Tonos Boiro

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Tonos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però José Gutiérrez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrián Albelda de Tonos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Joachim Wieseneder de Tonos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 45 (Tirita): Al minut 45, José Gutiérrez de Tonos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.