Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FARYS TEAM (796457) - Peña KAOS F.C (488382) » 61257354: T16/J12/X

Liga 61257354 Información oficial sobre el partido 61257354 en Hattrick

25.03.2006 14:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 12 / X.176 (96259)

FARYS TEAM Alineación oficial del equipo 'FARYS TEAM' en el partido 0 - 0 Peña KAOS F.C Alineación oficial del equipo 'Peña KAOS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FARYS TEAM Alineación oficial del equipo 'FARYS TEAM' en el partido 0 - 1 Peña KAOS F.C Alineación oficial del equipo 'Peña KAOS F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FARYS TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Eloi Olea arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FARYS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eloi Olea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FARYS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Corral va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mike Dufay s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Corral de FARYS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Fernando Corral de FARYS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Peña KAOS F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 47 la va desaprofitar Felipe Carlos Gamón de Peña, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ricardo Villapando va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emanuele Fertmann, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lluís Diego de Peña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio González de Peña es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Millán Crestelo de Peña es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Carlos Gamón de Peña es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Viktor Geissberger de Peña va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.