Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

osketC.F (773225) - Ribarroja Atlético (773228) » 61256286: T16/J7/X

Liga 61256286 Información oficial sobre el partido 61256286 en Hattrick

18.02.2006 14:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 7 / X.171 (96254)

osketC.F Alineación oficial del equipo 'osketC.F' en el partido 0 - 0 Wallabies F.C. Alineación oficial del equipo 'Wallabies F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
osketC.F Alineación oficial del equipo 'osketC.F' en el partido 0 - 1 Wallabies F.C. Alineación oficial del equipo 'Wallabies F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

osketC.F

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Amb 2 minuts disputats, Stoicho Gúlúbov gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jesús González va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignaz Wanke de osketC.F es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignaz Wanke de osketC.F va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Wallabies F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Richard Gimenez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jaakoppi Ylömäki havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Wallabies va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Paolo Malpezzi va quedar-se sol davant el porter Giancarlo Alba, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Wallabies va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Jaakoppi Ylömäki va quedar-se sol davant el porter Giancarlo Alba, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Fabio Mucchi de Wallabies, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Es duien 49 minuts de partit jugats quan Paolo Malpezzi va estar a punt de posar per davant a Wallabies amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giancarlo Alba va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Richard Gimenez va estar a punt de posar per davant a Wallabies amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giancarlo Alba va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Girbén va fer una magnífica centrada, però la rematada de Richard Gimenez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Paolo Malpezzi va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cor Harmans de Wallabies es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Era el minut 24 quan després d'una dura entrada, el jugador Richard Gimenez de Wallabies s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Wallabies va fer una substitució al minut 72. Lian Soon-Kwang va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company José Castrejón.