Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pucerba X (796263) - barbarroja f.s (312505) » 61236371: T16/J5/X

Liga 61236371 Información oficial sobre el partido 61236371 en Hattrick

04.02.2006 14:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 5 / X.54 (96137)

Lekea Alineación oficial del equipo 'Lekea' en el partido 1 - 2 sex_machine Alineación oficial del equipo 'sex_machine' en el partido
0 - 1 Kim Ortin (21')
0 - 2 Tomás Rodríguez (25')
Joaquín Mosteirín (90') 1 - 2
Lekea Alineación oficial del equipo 'Lekea' en el partido 1 - 2 sex_machine Alineación oficial del equipo 'sex_machine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lekea Alineación oficial del equipo 'Lekea' en el partido 2 - 0 sex_machine Alineación oficial del equipo 'sex_machine' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lekea

Goles Goles

  • 104 Minuto 90 (Gol de penalti): Lekea aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Joaquín Mosteirín al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Lekea va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Iván Menjibar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 200 Minuto 28 (Ocasión de falta): Lekea va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 28, però el xut va anar a parar al pal.
  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sergio Pomatta no va entrar per centímetres.
  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Francesc Menotti de Lekea va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Sergio Pomatta al minut 53 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Sergio Pomatta va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Pere Barceló va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Alemparte de Lekea es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

sex_machine

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Miguel Bastida va anar directament als peus de Kim Ortin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Tomás Rodríguez de sex_machine va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sex_machine va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jonathan Picabea va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Alberto García va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de sex_machine que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): sex_machine van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Pãstorel Hîldan va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): sex_machine va fer una substitució al minut 36. Jonathan Picabea va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alberto García.