Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kaos UD (794988) - o.e.p. (774269) » 61167285: T16/J4/IX

Liga 61167285 Información oficial sobre el partido 61167285 en Hattrick

28.01.2006 15:40:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 4 / IX.662 (60933)

CFC Tiana Alineación oficial del equipo 'CFC Tiana' en el partido 3 - 1 Real Figueruelas Alineación oficial del equipo 'Real Figueruelas' en el partido
0 - 1 Till Athanas (35')
Ferran Cabañas (69') 1 - 1
Mauro Cañizares (83') 2 - 1
Mauro Cañizares (87') 3 - 1
CFC Tiana Alineación oficial del equipo 'CFC Tiana' en el partido 3 - 1 Real Figueruelas Alineación oficial del equipo 'Real Figueruelas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CFC Tiana Alineación oficial del equipo 'CFC Tiana' en el partido 2 - 0 Real Figueruelas Alineación oficial del equipo 'Real Figueruelas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFC Tiana

Goles Goles

  • 114 Minuto 69 (Gol de penalti): Tiana va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Ferran Cabañas, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Samuel Naivalu va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 83 de joc. Mauro Cañizares es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tiana va aconseguir el 3 - 1 quan Mauro Cañizares va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Tiana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan José Antonio Blanca va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Tiana va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Samuel Naivalu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Gojko Lenac hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ramón María Casanova havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Tiana va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marc Mellet en un 1 contra 1 amb el porter Guillaume Kallel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Ferran Cabañas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Tiana enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Tiana va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Mauro Cañizares va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Real Figueruelas

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Félix Corredera va anar directament als peus de Till Athanas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Tankred Siebe de Figueruelas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Juan Luis Adán de Figueruelas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Till Athanas de Figueruelas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.