Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Indeseables (775144) - sestao sport club (773014) » 61148167: T16/J7/IX

Liga 61148167 Información oficial sobre el partido 61148167 en Hattrick

18.02.2006 15:40:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 7 / IX.540 (60811)

Dau Decisiu Alineación oficial del equipo 'Dau Decisiu' en el partido 1 - 1 sestao sport club Alineación oficial del equipo 'sestao sport club' en el partido
Enrique Omar Sánchez (29') 1 - 0
1 - 1 Gian Gastone Fiore (73')
Dau Decisiu Alineación oficial del equipo 'Dau Decisiu' en el partido 1 - 1 sestao sport club Alineación oficial del equipo 'sestao sport club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dau Decisiu Alineación oficial del equipo 'Dau Decisiu' en el partido 4 - 1 sestao sport club Alineación oficial del equipo 'sestao sport club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dau Decisiu

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 29 gràcies a la jugada de Enrique Omar Sánchez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marco Viegas va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Decisiu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luca Peri va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Admondas Trapokas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ríomayor de Decisiu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

sestao sport club

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 73 minuts Gian Gastone Fiore va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ramón Valgañón va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Normando Urdiales al minut 19 semblava entrar, però Xavier de Celis va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): David Millares va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xavier de Celis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Gian Gastone Fiore va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xavier de Celis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ignacio Viudes va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Jonne Vierula va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Ilkka Köppä de River va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kenny Risum de River es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaizka Domènec de River va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.