Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los pitufos S.A. (491717) - Veodoble (488968) » 61128008: T16/J4/IX

Liga 61128008 Información oficial sobre el partido 61128008 en Hattrick

28.01.2006 15:40:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 4 / IX.451 (60722)

Los pitufos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los pitufos S.A.' en el partido 1 - 2 Veodoble Alineación oficial del equipo 'Veodoble' en el partido
Juan Manuel Pajares Montolío (6') 1 - 0
1 - 1 Luis Roig Batalla (20')
1 - 2 Eduardo Boronat (23')
Los pitufos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los pitufos S.A.' en el partido 1 - 2 Veodoble Alineación oficial del equipo 'Veodoble' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los pitufos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los pitufos S.A.' en el partido 0 - 4 Veodoble Alineación oficial del equipo 'Veodoble' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los pitufos S.A.

Goles Goles

  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 6 minuts, Juan Manuel Pajares Montolío va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Américo Laranjeiro es va comportar com un juvenil al minut 63 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Caparrós de pitufos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Manuel Pajares Montolío de pitufos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Fernando García Villaverde es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Veodoble

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Luis Roig Batalla va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Veodoble.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eduardo Boronat quedar desmarcat i marcar per a Veodoble al minut 23. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Eduardo Boronat va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Emilio Fernández per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eduardo Boronat es va quedar sol davant del porter, al minut 31. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Veodoble va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eduardo Boronat, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Martínez de Veodoble es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Roig Batalla de Veodoble la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Veodoble es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jesús Terraza no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Américo Laranjeiro al camp.