Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Betis (771945) - Los yerison (489511) » 61125814: T16/J14/IX

Liga 61125814 Información oficial sobre el partido 61125814 en Hattrick

08.04.2006 15:40:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 14 / IX.430 (60701)

SD Sueke Alineación oficial del equipo 'SD Sueke' en el partido 2 - 2 REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido
Kazek Krzypkowski (10') 1 - 0
Florencio Zarzalejos (20') 2 - 0
2 - 1 Yordan Stefanov (70')
2 - 2 Rafael Colomina (83')
SD Sueke Alineación oficial del equipo 'SD Sueke' en el partido 2 - 2 REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Sueke Alineación oficial del equipo 'SD Sueke' en el partido 1 - 3 REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Sueke

Goles Goles

  • 137 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 10 una excel·lent centrada de Romuald Courtin va arribar a Kazek Krzypkowski, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sueke va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Florencio Zarzalejos va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carles Escolà de Sueke es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marius Béreux de Sueke va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Marius Béreux de Sueke va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Eduardo Rodríguez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sergio Benedetto.
  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Sergio Benedetto va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sueke es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

REPATIENDO GARBANZAS

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): REPATIENDO van mostrar una bona compenetració quan al minut 70 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Yordan Stefanov va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): REPATIENDO van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 83, quan Rafael Colomina va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Piercarlo Caforio va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Joaquín Blánquez Pérez va fer una estirada espectacular al minut 26, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Filogonio Andina.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): REPATIENDO va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Filogonio Andina es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Joaquín Blánquez Pérez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tomás de Celis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89 de partit, Krassen Panchev de REPATIENDO va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Filogonio Andina de REPATIENDO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Krassen Panchev de REPATIENDO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kaarlo Pylvänäinen de REPATIENDO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.