Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Selecció dels Païssos Catalans (994093) - U.D. Mamotretos (1593529) » 611225834: T54/J8/VII

Liga 611225834 Información oficial sobre el partido 611225834 en Hattrick

21.10.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 8 / VII.942 (38978)

Riolago de Babia Alineación oficial del equipo 'Riolago de Babia' en el partido 0 - 2 ProIngenieros Alineación oficial del equipo 'ProIngenieros' en el partido
0 - 1 Justus Aslan (21')
0 - 2 Nikola Straka (28')
Riolago de Babia Alineación oficial del equipo 'Riolago de Babia' en el partido 0 - 2 ProIngenieros Alineación oficial del equipo 'ProIngenieros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riolago de Babia Alineación oficial del equipo 'Riolago de Babia' en el partido 1 - 2 ProIngenieros Alineación oficial del equipo 'ProIngenieros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,1 % 68,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riolago de Babia

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Jonathan Méndez Ortiz va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jonathan Méndez Ortiz no s'ho podia creure.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Diego Almerich.

ProIngenieros

Goles Goles

  • 135 Minuto 21 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Justus Aslan va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Nikola Straka des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Nikola Straka va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Sven Franks, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ProIngenieros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Juho Vehanen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Justus Aslan de ProIngenieros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jaakko Marsch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristi Herbei de ProIngenieros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Cristi Herbei ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.