Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unionistas (119759) - F.C.Valderrabano (794770) » 611210737: T54/J14/VII

Liga 611210737 Información oficial sobre el partido 611210737 en Hattrick

02.12.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 14 / VII.672 (38708)

Mès que mi club Alineación oficial del equipo 'Mès que mi club' en el partido 0 - 2 Kujawiak Włocławek Alineación oficial del equipo 'Kujawiak Włocławek' en el partido
0 - 1 Paolo Morganti (41')
0 - 2 Delfí Llosa (71')
Mès que mi club Alineación oficial del equipo 'Mès que mi club' en el partido 0 - 2 Kujawiak Włocławek Alineación oficial del equipo 'Kujawiak Włocławek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mès que mi club Alineación oficial del equipo 'Mès que mi club' en el partido 0 - 1 Kujawiak Włocławek Alineación oficial del equipo 'Kujawiak Włocławek' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mès que mi club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Duarte Ivo Coelho, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Antoine Perdereau de Barca va intentar batre la porteria rival al minut 54 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximilien Wasson de Barca es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Kujawiak Włocławek

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Paolo Morganti va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Delfí Llosa, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ionel Şoacă va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Angelo Davanzante, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Eduardo Jeantes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Antoni Faus al minut 35 semblava entrar, però Angelo Davanzante va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Balbino Santabaia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Delfí Llosa semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.