Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lowzhaos 2 (1577776) - Andorra c.f. (1418665) » 611193778: T54/J2/VII

Liga 611193778 Información oficial sobre el partido 611193778 en Hattrick

09.09.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 2 / VII.370 (38406)

guiris fc Alineación oficial del equipo 'guiris fc' en el partido 1 - 3 Sidreria Casa Escandon Alineación oficial del equipo 'Sidreria Casa Escandon' en el partido
0 - 1 Alfonso Gardoqui (7')
0 - 2 Abdelbassit Waki (20')
Ramón Pedrero (79') 1 - 2
1 - 3 Luis Mari Sánchez (88')
guiris fc Alineación oficial del equipo 'guiris fc' en el partido 1 - 3 Sidreria Casa Escandon Alineación oficial del equipo 'Sidreria Casa Escandon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
guiris fc Alineación oficial del equipo 'guiris fc' en el partido 1 - 1 Sidreria Casa Escandon Alineación oficial del equipo 'Sidreria Casa Escandon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,7 % 1,4 % 84,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guiris fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Ramón Pedrero de guiris va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de guiris va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adoram Margolin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): guiris va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Adriano Di Giacomo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Abdelwali Barbouri va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El jugador de guiris Adoram Margolin quasi va assolir l'empat al minut 80 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de guiris van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ramón Pedrero va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Sidreria Casa Escandon

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de Sidreria Alfonso Gardoqui va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 20 de partit va donar a Sidreria l'avantatge per 0 - 2. Abdelbassit Waki en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 88, Sidreria va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Mari Sánchez.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Sidreria va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Baldiri Puigjermanal va desviar el xut final de Luis Mari Sánchez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Aztiri Landaberea va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Gardoqui va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 11, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Baldiri Puigjermanal va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Luis Mari Sánchez que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Saturno Sio de Sidreria es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68 del partit, Saturno Sio de l'equip Sidreria, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.