Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wifi FC (1589359) - Steaua delgrifo CF (1462463) » 611193774: T54/J1/VII

Liga 611193774 Información oficial sobre el partido 611193774 en Hattrick

02.09.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 1 / VII.370 (38406)

Real Doctoral Alineación oficial del equipo 'Real Doctoral' en el partido 1 - 1 Steaua delgrifo CF Alineación oficial del equipo 'Steaua delgrifo CF' en el partido
Joan Jordi Montoliu (33') 1 - 0
1 - 1 Mauro Giagnotti (78')
Real Doctoral Alineación oficial del equipo 'Real Doctoral' en el partido 1 - 1 Steaua delgrifo CF Alineación oficial del equipo 'Steaua delgrifo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Doctoral Alineación oficial del equipo 'Real Doctoral' en el partido 3 - 0 Steaua delgrifo CF Alineación oficial del equipo 'Steaua delgrifo CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Doctoral

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Joan Jordi Montoliu de Doctoral, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Nguna Chemlawi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Roberto Pinilla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Pablo Berenguel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Nguna Chemlawi del Doctoral ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Doctoral va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Evaristo Vélez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Pinilla.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 88 per blocar una centrada d'en Pablo Berenguel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Doctoral.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Francesco Zingaretti de Doctoral va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Zingaretti va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Doctoral va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Pablo Berenguel se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Miguel Luis Yurrita. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Antonio Abadía tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Steaua delgrifo CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Mauro Giagnotti que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): delgrifo van sortir al contraatac al minut 43, però Matti Zetterberg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de delgrifo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús Gil, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Florián Boza després que el jugador de delgrifo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.