Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Singermornings (1414733) - CD Chocillas (124642) » 611186607: T54/J1/VII

Liga 611186607 Información oficial sobre el partido 611186607 en Hattrick

02.09.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 1 / VII.242 (38278)

La Mesa de la FIlosofia C.F. Alineación oficial del equipo 'La Mesa de la FIlosofia C.F.' en el partido 0 - 3 Original Beer FC Alineación oficial del equipo 'Original Beer FC' en el partido
0 - 1 Alfredo Foix (40')
0 - 2 Diego Núñez de Aza (69')
0 - 3 Diego Núñez de Aza (89')
La Mesa de la FIlosofia C.F. Alineación oficial del equipo 'La Mesa de la FIlosofia C.F.' en el partido 0 - 3 Original Beer FC Alineación oficial del equipo 'Original Beer FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Mesa de la FIlosofia C.F. Alineación oficial del equipo 'La Mesa de la FIlosofia C.F.' en el partido 2 - 0 Original Beer FC Alineación oficial del equipo 'Original Beer FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Mesa de la FIlosofia C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Amb 4 minuts disputats, Heinrich Fernandes gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Juan Bezares va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): FIlosofia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivano Staub en un 1 contra 1 amb el porter Juan Bezares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al 88, Martín Suárez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Juan Bezares. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Omar Montiel de FIlosofia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Yiorgos Damianos de FIlosofia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Original Beer FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Original eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Alfredo Foix va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Diego Núñez de Aza de Original va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 69.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Original, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Diego Núñez de Aza va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Original va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aziz Gueye va desviar el xut final de Adrián Vélez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Original van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alfredo Foix va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pasha Maalunts va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 82 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Clairac.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolau Chapeu de Original va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55 de partit, Nicolau Chapeu de Original va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.