Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chunguitos,FC (1586945) - Adriatics Fc (775729) » 611177431: T54/J3/VII

Liga 611177431 Información oficial sobre el partido 611177431 en Hattrick

16.09.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 3 / VII.78 (38114)

Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 1 - 0 Marionetoides Alineación oficial del equipo 'Marionetoides' en el partido
Dezyderiusz Oleski (84') 1 - 0
Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 1 - 0 Marionetoides Alineación oficial del equipo 'Marionetoides' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 3 - 0 Marionetoides Alineación oficial del equipo 'Marionetoides' en el partido
Tiene mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chunguitos,FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats van embogir quan en Dezyderiusz Oleski va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chunguitos,FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Chunguitos,FC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Guitián va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abdelbar Chami.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Petros Pountidis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chunguitos,FC.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En David Fullana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Chunguitos,FC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Reza Westinga en un 1 contra 1 amb el porter Abdelbar Chami, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Reza Westinga del Chunguitos,FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Dominik Velísek semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Pavle Popović va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Marionetoides

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Marionetoides va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Pérez Cerro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): Marionetoides va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Luis Juárez va anar a parar a les mans del porter.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dezyderiusz Oleski va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Marionetoides sortien al contraatac. La falta llançada per Luis Juárez va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uztail Otxoategi de Marionetoides es va guanyar la targeta groga merescudament.