Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Monti de Tales (310024) - Atlético Agujetas CF (308944) » 611175031: T54/J5/VII

Liga 611175031 Información oficial sobre el partido 611175031 en Hattrick

30.09.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 5 / VII.35 (38071)

Atletico Jennyfers Alineación oficial del equipo 'Atletico Jennyfers' en el partido 4 - 3 Atlético Agujetas CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Agujetas CF' en el partido
0 - 1 Gabriele Vincentini (33')
Joaquín Ramos Alonso (40') 1 - 1
Dieter Lederer (41') 2 - 1
2 - 2 Miguel Monzón Mazo (77')
Joaquín Ramos Alonso (85') 3 - 2
Markos Dagkos (88') 4 - 2
4 - 3 Paul Pluta (89')
Atletico Jennyfers Alineación oficial del equipo 'Atletico Jennyfers' en el partido 4 - 3 Atlético Agujetas CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Agujetas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atletico Jennyfers Alineación oficial del equipo 'Atletico Jennyfers' en el partido 7 - 0 Atlético Agujetas CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Agujetas CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Jennyfers

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Joaquín Ramos Alonso s'emportà una gran ovació del públic local al minut 40, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 41 gràcies a la jugada de Dieter Lederer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Joaquín Ramos Alonso va donar a Jennyfers un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Markos Dagkos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Jennyfers.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. La jugada d'estratègia del Jennyfers per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Joaquín Ramos Alonso va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Markos Dagkos va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dieter Lederer per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Erlantz Valle va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Jennyfers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joaquín Ramos Alonso, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Fernando Peláez de Jennyfers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75 del partit, Fernando Peláez de l'equip Jennyfers, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Atlético Agujetas CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Gabriele Vincentini va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 33. 0 - 1 per a Atlético.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Atlético sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Miguel Monzón Mazo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Un mica després, Paul Pluta de Atlético va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Anthony Riot? Un error clamorós seu va donar a Gabriele Vincentini una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 73 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Paul Pluta va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.