Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bar de la mona FC (118875) - Meadas FC (1421973) » 611172465: T54/J8/VI

Liga 611172465 Información oficial sobre el partido 611172465 en Hattrick

21.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 8 / VI.1013 (15331)

Materia Gris Alineación oficial del equipo 'Materia Gris' en el partido 1 - 3 Terremotos FC Alineación oficial del equipo 'Terremotos FC' en el partido
0 - 1 Antonino Valentini (39')
0 - 2 Boris Vaugeois (40')
Óscar Bautista (74') 1 - 2
1 - 3 Mitchell Rodrigues (76')
Materia Gris Alineación oficial del equipo 'Materia Gris' en el partido 1 - 3 Terremotos FC Alineación oficial del equipo 'Terremotos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Materia Gris Alineación oficial del equipo 'Materia Gris' en el partido 1 - 6 Terremotos FC Alineación oficial del equipo 'Terremotos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Materia Gris

Goles Goles

  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Carlos Fausto Peixoto no va poder aturar Óscar Bautista de MG, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 74 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Stefano Epifani arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 36, un contraatac del MG no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Manuel Fantasia perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): MG va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Romeo Bechiş va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): MG va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que Roby Garato no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pedro Vargas-Zúñiga, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Terremotos FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Antonino Valentini va posar els visitants Terremotos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Boris Vaugeois de Terremotos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Mitchell Rodrigues va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 1 - 3 per a Terremotos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Terremotos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Willman Jarrín va desviar el xut final de Mitchell Rodrigues després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sabir Popara es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonino Valentini de Terremotos es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.