Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viladecans City (1460760) - Ratas Muertas C.F (989917) » 611170136: T54/J14/VI

Liga 611170136 Información oficial sobre el partido 611170136 en Hattrick

02.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 14 / VI.971 (15289)

Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 4 - 0 Ceuta Atleti Alineación oficial del equipo 'Ceuta Atleti' en el partido
Miguel Ángel Planelles (23') 1 - 0
Andrija Trifunović (31') 2 - 0
Vasil Delkov (35') 3 - 0
José Sepúlveda (38') 4 - 0
Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 4 - 0 Ceuta Atleti Alineación oficial del equipo 'Ceuta Atleti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 1 - 2 Ceuta Atleti Alineación oficial del equipo 'Ceuta Atleti' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viladecans City

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Viladecans sabia com jugar al contraatac, i al minut 23, Miguel Ángel Planelles va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Andrija Trifunović rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Vasil Delkov, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Viladecans va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vasil Delkov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Sepúlveda es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Viladecans va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yiorgos Argiropoulos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): José Sepúlveda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Viladecans que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrija Trifunović de Viladecans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Ernest Bolumar semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Miguel Ángel Planelles que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Ceuta Atleti

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jesús Tello que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 250 Minuto 69 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Walter Spitze l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Atleti va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 81, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Marcel Podżorski.