Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pit FC (990450) - Burgalia Club de Futbol (796158) » 611160821: T54/J9/VI

Liga 611160821 Información oficial sobre el partido 611160821 en Hattrick

28.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 9 / VI.805 (15123)

MACUM JUNIORS Alineación oficial del equipo 'MACUM JUNIORS' en el partido 2 - 0 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
Fernando de la Pinta (11') 1 - 0
Damiano Spoto (79') 2 - 0
MACUM JUNIORS Alineación oficial del equipo 'MACUM JUNIORS' en el partido 2 - 0 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MACUM JUNIORS Alineación oficial del equipo 'MACUM JUNIORS' en el partido 4 - 0 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
Tiene mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MACUM JUNIORS

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Fernando de la Pinta va donar a JUNIORS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Damiano Spoto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a JUNIORS.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Óscar Pastor Merino del JUNIORS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Burgalia. La jugada d'estratègia del JUNIORS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fernando de la Pinta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Àlex Cirici al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Pastor Merino va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Fernando de la Pinta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Àlex Cirici va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JUNIORS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Fontauret, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Burgalia Club de Futbol

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Eduardo Calabaza. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Sergio Manuel Villasante tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.