Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

echatepayá (1596213) - C.D. Casapuertas Gaditanas (994159) » 611158405: T54/J7/VI

Liga 611158405 Información oficial sobre el partido 611158405 en Hattrick

14.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 7 / VI.762 (15080)

echatepayá Alineación oficial del equipo 'echatepayá' en el partido 2 - 0 C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido
Bernt-Ove Mikaelsson (9') 1 - 0
Marcel Koussan (25') 2 - 0
echatepayá Alineación oficial del equipo 'echatepayá' en el partido 2 - 0 C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
echatepayá Alineación oficial del equipo 'echatepayá' en el partido 5 - 0 C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

echatepayá

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a echatepayá va ser Bernt-Ove Mikaelsson.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip echatepayá va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marcel Koussan va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ketill Guðmarsson per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Esteban Olague va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Wilson Meulenijzer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Esteban Olague va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de echatepayá a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marcel Koussan va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ketill Guðmarsson de echatepayá va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Aloys Leykam una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Esteban Olague va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Gérald Banchereau, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Amable Ginesta estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Aloys Leykam no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

C.D. Casapuertas Gaditanas

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 40, quan un error defensiu va deixar Mathias Debaene completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, David Aretio de Casapuertas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.