Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETI SPIRIT (1334476) - Laguna del Marquesado (1460916) » 611155332: T54/J9/VI

Liga 611155332 Información oficial sobre el partido 611155332 en Hattrick

28.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 9 / VI.707 (15025)

ATLETI SPIRIT Alineación oficial del equipo 'ATLETI SPIRIT' en el partido 2 - 0 Laguna del Marquesado Alineación oficial del equipo 'Laguna del Marquesado' en el partido
Mohammad Hasan Zahed (6') 1 - 0
Ats Lepp (52') 2 - 0
ATLETI SPIRIT Alineación oficial del equipo 'ATLETI SPIRIT' en el partido 2 - 0 Laguna del Marquesado Alineación oficial del equipo 'Laguna del Marquesado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLETI SPIRIT Alineación oficial del equipo 'ATLETI SPIRIT' en el partido 2 - 0 Laguna del Marquesado Alineación oficial del equipo 'Laguna del Marquesado' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETI SPIRIT

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Norberto Mercx encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Mohammad Hasan Zahed només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): ATLETI va augmentar la diferència quan Ats Lepp no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ATLETI va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aris Plexioudas va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Segismundo Torres Barona al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Taşkın Pelitli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Laguna del Marquesado

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marquesado va estar a punt de marcar quan Parmenionas Plessas va fer una passada impressionant a Shmuel Itshaki, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Marquesado van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Parmenionas Plessas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Marquesado, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Maxime Ménard va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Parmenionas Plessas de Marquesado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Curt Eilts s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.