Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Mazapilones C.F. (1419670) - Wasted Gang (1338176) » 611150145: T54/J14/VI

Liga 611150145 Información oficial sobre el partido 611150145 en Hattrick

02.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 14 / VI.614 (14932)

Uriztarra Alineación oficial del equipo 'Uriztarra' en el partido 1 - 2 Danok C.F. Alineación oficial del equipo 'Danok C.F.' en el partido
Josu López de Ayala (36') 1 - 0
1 - 1 Konstantin Brandorf (37')
1 - 2 Alberto Castellcir (76')
Uriztarra Alineación oficial del equipo 'Uriztarra' en el partido 1 - 2 Danok C.F. Alineación oficial del equipo 'Danok C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Uriztarra Alineación oficial del equipo 'Uriztarra' en el partido 0 - 1 Danok C.F. Alineación oficial del equipo 'Danok C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uriztarra

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Josu López de Ayala de Uriztarra aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Josu López de Ayala va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Uriztarra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Moritz Fachel des de l'esquerra va sortir desviat.

Danok C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 37 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Danok. Konstantin Brandorf el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Danok va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alberto Castellcir va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Jadieudo Garneiro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Joan Buades de Danok, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 52, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jérémy Vinsonneau va ser clau en la jugada d'atac de Danok al minut 71, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mitko Paunov, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joan Buades després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Fluviá va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Goran Bajčić, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Goran Bajčić va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.