Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Socorro F. C. (1430352) - UD Patadas (1336543) » 611145971: T54/J7/VI

Liga 611145971 Información oficial sobre el partido 611145971 en Hattrick

14.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 7 / VI.540 (14858)

Rayo Metropolitano Alineación oficial del equipo 'Rayo Metropolitano' en el partido 0 - 0 Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Metropolitano Alineación oficial del equipo 'Rayo Metropolitano' en el partido 2 - 0 Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Metropolitano

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauro López González va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant David Matías va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Axlor Arrangiz va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 37, i va passar la pilota a Mauro López González, però aquest no va encertar a marcar.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Ray va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Kristof Druant va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Silviu Drăghina! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Atletico Pableras

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Onésimo Esplugal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guillermo Ardines, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Atletico va ser a punt de marcar al minut 47, quan el seu jugador Luis Manuel Leitao va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Onésimo Esplugal de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.