Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Milhouse Sweet (991477) - Racing de Vallecas (775400) » 611141353: T54/J14/VI

Liga 611141353 Información oficial sobre el partido 611141353 en Hattrick

02.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 14 / VI.457 (14775)

Ejea Pirates Alineación oficial del equipo 'Ejea Pirates' en el partido 1 - 1 Racing de Vallecas Alineación oficial del equipo 'Racing de Vallecas' en el partido
0 - 1 Albin Gątkowski (41')
Harro Schmiedhofer (54') 1 - 1
Ejea Pirates Alineación oficial del equipo 'Ejea Pirates' en el partido 1 - 1 Racing de Vallecas Alineación oficial del equipo 'Racing de Vallecas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ejea Pirates Alineación oficial del equipo 'Ejea Pirates' en el partido 3 - 2 Racing de Vallecas Alineación oficial del equipo 'Racing de Vallecas' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,1 % 33,0 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ejea Pirates

Goles Goles

  • 114 Minuto 54 (Gol de penalti): Pirates va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Harro Schmiedhofer, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lars Rangård va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Ramiro Carvalho Almeida va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jenning Pösch va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Pirates va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lars Rangård ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Harro Schmiedhofer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pirates se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Racing de Vallecas

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, Vallecas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Albin Gątkowski es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Pablo Nievas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Pablo Nievas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marco Minonzio va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Vallecas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 79, quan Sören Westerman va quedar-se sol davant el porter Marco Minonzio, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hubert Łazarczyk.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Max Frentz, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.