Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. C. D Rúa Vella (795329) - S.D Corro (1456522) » 611139897: T54/J14/VI

Liga 611139897 Información oficial sobre el partido 611139897 en Hattrick

02.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 14 / VI.431 (14749)

ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido 1 - 0 Deportivo Farlopero Alineación oficial del equipo 'Deportivo Farlopero' en el partido
Saïfeddine Karami (52') 1 - 0
ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido 1 - 0 Deportivo Farlopero Alineación oficial del equipo 'Deportivo Farlopero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido 6 - 0 Deportivo Farlopero Alineación oficial del equipo 'Deportivo Farlopero' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ruavella team

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Saïfeddine Karami va donar a RV TEAM un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a RV TEAM per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergio Varona, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En José Duart va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): RV TEAM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 50 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Varona ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Javier Oriol Gordo va enviar un xut des de 40 metres al minut 65, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Karol Tunkiewicz al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Duart va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Javier Oriol Gordo de RV TEAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Oriol Gordo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que RV TEAM va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Deportivo Farlopero

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Paolo Rosati va estar a punt de posar per davant a Deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Hiesais va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22, Marceli Daleki de Deportivo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Soto Maldonado de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.